Palltot për të cilat do të kemi nevojë këtë sezon

Stili i jetesTendence
1.2K
0
sample-ad

Edhe pse ditët e ftohta akoma nuk kanë arritur, kemi bindjen që adhurueset e modës gjithsesi janë të interesuara se çfarë modele mantelesh, palltosh dhe xhaketa të ngrohta do të veshin këtë vjeshtë. Sfilatat më të fundit të modës përfshijnë modele për të gjitha shijet. Këmbë të zbuluara edhe pse është pak ftohtë: tendencat vjeshtës janë detajuar për më shumë finesë dhe joshje.

Vëmendja duhet të përqendrohet te ngjyrat, materialet e buta dhe kënaqësinë e të veshurit. Nëse jeni ende në dilemë për modelin që do të zgjidhni shfletoni galerinë për të qenë në linjë me trendet e sezonit.

 

 

 

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

17 − 8 =