Gazeta që ofron informim profesional e të paanshëm. Në versionin desktop dhe celular !

Aktualitet
402
0
sample-ad

Të nderuar miq, ju bëjmë me dije se “shtypi.net” është një media on-line që, si të gjitha homologet e tjera, ka për mision informimin e një publiku sa më të gjerë, me gjithsa ndodh në hapësirën shqiptare e më tej. Atë e gjeni në versionin “desktop” në kompjuter, por edhe në atë “mobile” në celular.

Për ta bërë sa më të njohur jetësimin e kësaj gazete relativisht të re, deri më tani, ne kemi aplikuar shpërndarjen tek ju të lajmeve të ndryshme, të vlerësuara prej nesh si “të veçanta”, por kjo nuk është gjithçka.
Sepse nëse ju do ta klikoni drejtpërdrejt “google” faqen tonë në: http://shtypi.net/ do të gjeni rubrika të larmishme si: editoriali – opinioni – kronika- aktualiteti – politika – horoskopin më të fundit amerikan – foto lajmin – kuriozitete – showbiz – shendet – stilin e jetës – kulturën – tendencën – histori të rralla – shtypin letrar me krijime të cilido krijues – intervistën – shkencë dhe teknologjinë – auto – tej fasadës – rrjete sociale etj.
Janë rubrika që sjellim informacion të freskët, jo të rëndomtë, të paanshëm e profesional, e ku  gjithkush prej jush mund të kënaq preferencat e shijet e veta. Sigurisht të gjithë poseduesiot e mediave pretendojnë të njejtën gjë, por ne jemi realisht të tillë:

Të paanshëm e profesional, me objektiv të vetëm: informimin e publikut.

Provoni të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe do të bindeni për këtë. E, sigurisht nuk do të zhgënjeheni.

Me respekt për gjithsecilin nga ju !
Xh. SHYTI / drejtues i http://shtypi.net/

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 − ten =