Çështja "RUBI", zbardhen përgjimet, Berluskoni: Kam paguar 160 mijë. Barbara Guerra: Mjaft talle b……, jam e lodhur

AktualitetKryesore
321
0
sample-ad
19POL04G01

Mediat italiane vazhdojnë raportimet për procesin gjyqësor “ R u b y ”, në ngarkim të ish kryeministrit Berluskoni.

“ Corriere Della Sera ” zbardh një përgjim të tij, në të cilin tregohet se sa para paguante ai për orgjitë.

Berluskoni në këtë bisedë flet me një grua me emrin Barbara Guerra.

Përgjimi

Barbara Guerra: Silvio, jam Barbara. Jam e lodhur të tallin b…..me mua. Më fal për termin e përdorur, por jam vërtet e lodhur.

Berluskoni: Kam paguar 160 mijë euro dje për mobilimin e shtëpisë.

Barbara Guerra: Dëgjo Silvio, ajo nuk është shtëpia ime. Jam në mes të katë rrugëve akoma. Pas katër viteve muti. Jemi duke bërë shaka? Mjaft!

Berluskoni: Si po bëjmë shaka?

Barbara Guerra: Mjaft talle b……, jam e lodhur

Berluskoni: Unë nuk po kuptoj asgjë.

Barbara Guerra: Jo, e kupton shumë mirë në fakt.

Berluskoni: Atëherë çfarë duhet të bëjë?

Ndërhynë Alessandra Sorcinelli: Mund të bëjmë një transfertë parash

Berluskoni: Në rregull, bëjmë transfertën dhe s’kemi pse shihemi në Arcore

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 × one =