Dënim me burg për të rinjtë që ngacmuan seksualisht në spital dhe postuan në youtoub skenat erotike të shoqes së tyre

AktualitetKronikeKryesore
231
0
sample-ad

Sipas akuzës, përveçse ngacmuan seksualisht dhe filmuan skenat ngacmuese të adoleshentes që ndohej pa ndjenja, të rinjtë e postuan  videon në rrjetet sociale ku ata shfaqeshin duke e ngacmuar seksualisht adoleshenten shoqe të tyre.

Gjykata ka dhenë masën e dë nimit me tetë muaj burg për shtetasin Evarist Pasha dhe katër muaj burg për shokun e tij moshatar Albi Bocaj, të cilët janë gjetur fajtor për konsumimin e veprës  të ngacmimit seksual të një vajze adoleshente, e cila ndodhej  pa ndjenja në ambientet e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, në Tiranë. Së bashku me ta Gjykata dha masën e dënimit me tetëdhjetë orë  punë publike të detyruar edhe ndaj bashkëpunëtorit të tretë të tyre, Patrik Kacaj .

Sipas akuzës, përveçse ngacmuan seksualisht dhe filmuan skenat ngacmuese të adoleshentes që ndohej pa ndjenja, të rinjtë e postuan  videon në rrjetet sociale ku ata shfaqeshin duke e ngacmuar seksualisht adoleshenten shoqe të tyre, e cila ishte pa ndjenja, për shkak të konsumit të tepër të alkoolit. shtypi.net

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × four =