Autoambulanca e Korçës si "karroca e Dylit", në vend të pacientëve transporton thasë me patate, vezë etj.

Rrjete sociale
1K
0
sample-ad
korca

Kjo fotografi është marrë nga faqja facebook e rrjetit social “jetaoshqejf”, e publikuar paradites e sotme. Sikurse shihet qartë, me ambulancat e spitalit rajonal të Korçës, të destinuara për transportin e pacientëve, transportohen thasë me patate, vezë dhe ushqime të tjera produkte që nuk dihet për ku janë të destinuara ?!

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nineteen − sixteen =