Gomari këngëtar i shoqëruar në interpretimin e tij brilant nga njeriu me tromp / VIDEO

Foto lajmeKryesore
574
0
sample-ad

Disi e vështirë për tu besuar, mirëpo ja që interpretimi i një këngë nga gomari, kafsha e lakuar më së shumti për mbajtjen e ngarkesave dhe palodhshmërinë në punë, është një realitet. Në këtë interpretim virtuoz gomari shoqërohet prej një njeriu i cili e inkurajon atë duke i rënë trompës. Dhe nuk është i zoti i tij, por një kalimtar i rastit.

Ndiqeni më poshtë dyshen e famëshme.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

two × 2 =