Da Vinci kishte fshehur kokën e alienit në pikturën e Monalizës?

Kuriozitete
342
0
sample-ad
auto_mekt31431089887

Pesë shekuj pas vdekjes së tij, Leonardo da Vinci vazhdon që të mbetet figurë enigmatike. A ishin edhe alienët objekt frymëzimi për këtë artist të madh? Tash vonë, një kërkues i fenomeneve paranormale ka vënë një video interesante në “YouTube”. Ai beson se vepra më e njohur e da Vinci-t e konfirmon përfshirjen e tij potenciale me një racë aliene. Ky jashtëtokësor i fshehur mund të shihet vetëm kur të shikohet portreti i Monalizës në pasqyrë dhe kur të aplikohen disa filtra të veçantë. Ajo që rezulton është një figurë humanoide, por se a mund të merret kjo si dëshmi se da Vinci kishte kontakte me alienët, mbetet çështje e vendimit tuaj personal.

Dihet se Leonardo da Vinci fshihte mesazhe të kriptuara në veprat e tij, por ndonjë figurë e jashtëtokësorit nuk ishte vërejtur deri më tani.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

1 × two =