Kinë, prej tre vjetësh shoqëron shokun në krahë për shkollë (Foto)

Histori te rralla
288
0
sample-ad
168646

Një histori mjaft prekëse dhe frymëzuese, e cila dëshmon për miqësinë e vërtetë, vjen nga Kina, ku 19-vjeçari Zhang Chi, i cili vuan nga një sëmundje muskulare që nuk i lejon të ecë ndihmohet çdo ditë nga miku i tij i ngushtë.

Për fatin e tij të mirë 18-vjeçari Xie Xu, e merr në mbi shpatulla çdo ditë për të shkruar në shkollë së bashku dhe diçka e tillë ka rreth 3 vjet që ndodh çdo ditë, në mënyrë që 19-vjeçari të mos humbë as edhe një orë mësimi.

Historia e dy miqve nga Kina është shpërdarë në rrjete sociale dhe duket se ka prekur mjaft, ndërkohë që 18-vjeçari e ndihmon shokun e tij të ngushtë në të gjitha aktivitetet më të thjeshta të përditshme si përshembull të vishet, të hajë, të lahet etj.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 × 1 =