Ushqimet që nuk duhen konsumuar për gurin në veshka

Shendeti
303
0
sample-ad

 

Ushqimet e mëposhtme janë provuar se përkeqësojnë dhimbjet e gurëve në veshkë dhe ndihmojnë zhvillimin e tyre.

Ushqimet që nuk duhet t’i hani kur keni gurë në veshkë janë:

1.Kafeina

2.Sheqeri artificial

3.Mishi i kuq

4.Sardinat

5.Kripa

6.Pijet e karbonuara

7.Spinaqi dhe sallata e gjelbër

8.Ushqimet me shumë kalcium

9.Ushqimet e përpunuara

Facebook Comments

POST A COMMENT.

5 + 20 =