Serbi, ndërpritet reality show, për shkak të seksit!

Showbizz
897
0
sample-ad
Shkaku i seksit dhe imoralitetit, ndalohet reality show në Serbi (Foto +18)

Nga dita kur spektakli  filloi të transmetohet,u kritikua shumë nga qytetarët e Serbisë, pasi në të shfaqeshin skena nudo, imoralitet, dhe madje edhe skena seksi.

Në reality show në të cilin pjesëmarrësit zhvisheshin para kamerave, simulonin seks, dhe madje edhe kishin seks para të gjithëve, më në fund i erdhi edhe fundi. Organi rregullator për mediat elektronike në Serbi ka vendosur të tërheq atë për 24 orë.

Vendimi vjen në fuqi nesër në mbrëmje në orën 20 dhe vlen për të gjitha transmetimet si në TV po ashtu edhe në internet.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × five =