Foto sa një mijë fjalë. Mendoi se aparati fotografik ishte armë dhe vogëlushja 'dorëzohet'!

Histori te rralla
1.2K
0
sample-ad
siri

 

Teksa tentoi ta fotografojë këtë vogëlushe nga Siria, ajo mendoi se dikush po i drejtonte armën, ndaj ajo ka ngritur duart në shenjë dorëzimi.

Fotografia është bërë nga Nadia Abu Shaban e cila me të drejtë ka bërë kritika në adresë të bashkësisë ndërkombëtare që nuk po e ndalë konfliktin atje.

“Bota ka dështuar, Humanitetit ka dështuar, ne kemi dështuar”-shkruan ajo..

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

14 − five =