Rrugët dhe rrugicat e Tiranës të fiksuara nga aparati i "shtypi.net" (FOTO)

KryesorePertej Fasades
418
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”27067″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Këto pamje që shihni më poshtë nuk janë ekzistente as në Kabulin e pasluftës, as nëpër fshatra,  por në zona të gjendura mu në zemër të kryeqytetit shqiptar. Janë foto të bëra jo në kohët e rrumpallës, domethënë kur Tiranën e sundonin kioskat dhe brigjet e Lanës ishin kthyer në shurtore publike, por pikërisht këto ditët e fundit.

Janë shumë pak, pasi në një të tillë gjëndje ndodhen edhe shumë të tjera, që nuk e justifikojnë aspak sloganin e Bashkisë që thotë se qeveria i’a ka bllokuar fondet e investimeve. Gjë që edhe qëndron për sipërmarrjet që kërkojnë fonde të mëdha, por jo për riparimin e këtyre rrugëve e rrugicave.  shtypi.net[/vc_column_text][vc_single_image image=”27050″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27051″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27052″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27055″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27056″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27057″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27059″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27060″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27061″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27062″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27063″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27066″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27068″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”27069″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × one =