Bënte porno në kishë, përfundon 3 muaj në burg (VIDEO)

Histori te rralla
326
0
sample-ad

Një grua, e cila u arrestua pasi bënte filma porno në një kishë në Austri, doli përpara gjykatës. Dikush e njohu gjoksin e saj dhe 29- vjeçarja, e njohur si Babsi, përfundoi në gjykatë.

E pyetur nga prokurori se përse zgjodhi kishën, ajo tha: “Më besoni, ta dini se çfarë bëjnë njerëzit e tjerë, unë dukem engjëll”.

Gjykata e dënoi me tre muaj burg të pezulluar.

Gruaja me origjinë nga Polonia u zbulua pasi video u përhap në internet.

Prifti i kishës njoftoi policinë, pasi pa videon dhe dalloi kishën e tij.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 × 5 =