Shokuese/ A u shtyp kjo foshnje nga një fantazmë? (Video)

Kuriozitete
288
0
sample-ad

Një video e publikuar në internet dhe nga mediat e ndryshme botërore pretendon se foshnja në video është shtyrë nga një fantazmë

Dukuritë paranormale sot nuk janë të pakta në Botë, aq më pak kur mjetet teknologjike kanë bërë të mundur që sot ti shohim edhe më shumë ato.

E tillë është edhe video më poshtë e cila paraqet një foshnje e cila është e ngritur në këmbë duke buzëqeshur.

Por derisa ajo buzëqesh shtyhet dhe rrëzohet dhe mandej pas një montazhe dhe fokusi të kamerës shihet një hije që vendoset në gjoksin e bebes, e cila mandej e rrëzon atë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × four =