Studimi: Duhet t’i flisni bebes në bark

Shendeti
312
0
sample-ad
Studimi: Duhet t’i flisni bebes në bark

Shkencëtarët kanë zbuluar se në rast se i flisni bebes së palindur në bark, kjo do të përmirësojë aftësitë e fëmijës në të folur më vonë në jetë.

Shkencëtarët kanë zbuluar më herët se bebja në bark mund të ndjejë fjalët e nënës.

Por deri më tani nuk dihej se çfarë roli ka zëri i nënës në zhvillimin e mëvonshëm të bebes.

Tani shkencëtarët thonë se zëri i saj luan një rol direkt në zhvillimin e dëgjimit dhe gjuhës tek fëmija.

Studimi është kryer nga Shkolla Mjekësore e Harvardit.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 + 8 =