Studimi: Femrat lahen më rrallë se meshkujt

Shendeti
358
0
sample-ad
Studimi: Femrat lahen më rrallë se meshkujt

Katër në pesë femra nuk bëjnë dush çdo ditë, madje tre prej tyre kalojnë 3 ditë të javës pa u larë.

Një studim i fundit i realizuar në Britani ka dalë në përfundimin se femrat lahen më pak se meshkujt. Pjesa më e madhe e femrave justifikohen me faktin se nuk kanë kohë të mjaftueshme për të bërë dush çdo ditë.

Katër në pesë femra nuk bëjnë dush çdo ditë, madje tre prej tyre kalojnë 3 ditë të javës pa u larë.

Një studim në Britani ka konstatuar se 4 në 5 femra nuk heqin make – up nga fytyra dhe nuk lajnë dhëmbët para se të flenë gjumë.

Ndërsa dushi në mëngjes për pjesën më të madhe të femrave nuk është i preferuar, pasi theksojnë se nuk i del koha.

92 për qind e femrave janë të vetëdijshme se higjena vetjake, veçanërisht ajo për fytyrën dhe dhëmbët janë shumë të rëndësishmë për pasojat që mund të kenë në lëkurë në të ardhmen, por mbeten tek justifikimi kohë.

Sipas ekspertëve të bukurisë mungesa e kohës nuk është justifikim, sepse bëhet fjalë vetëm për disa minuta për të treguar kujdes ndaj higjenës vetjake.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 + six =