Rochelle Humes bën punën e modeles me vajzën me vete

Showbizz
1.2K
0
sample-ad

Rochelle Humes në një set fotografish në Dubai me vajzën me vete. Modelja pozon magjishëm por gjithashtu dëshmon se është një nënë e kujdesshme sa bnuk e heq nga sytë vajzën e mitur, Alaia-Mai. Edhe pas lindjes Rochelle ka ruajtur linja perfekte dhe vetëm kur i sheh vajzën në krahë kujton që ajo nuk është më një vajzë e re.

11111 11111222 111112223333 111112223333444 111112223333444555
sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 + nineteen =