Shtyhet seanca ndaj Kostandin Xhuvanit, nuk paraqitet në gjyq

AktualitetKronikeKryesore
504
0
sample-ad
kostandin  xh

Shtyhet seanca e sotme e Kostandin Xhuvanit për në 5 mars,  të akuzuarit për vrasjen e 4 personave. Shkak për këtë është bërë mungesa në seancë e Xhuvanit, për arsye ende të paqarta.

Kostandin Xhuvani, në seancën e sotme, do të duhej të paraqiste mbrojtjen, në lidhje me kërkesën e Prokurorisë për burgim të përjetshëm ndaj tij.

Në seancat gjyqësore, Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Xhuvanit për gjykim të shkurtuar çka do të thotë se me pranimin e saj dhe me një proces të shkurtuar, Xhuvani i shpëton burgut përjetë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen + twenty =