Shikoni këto krijesa që duken si krijesa aliene (Foto)

Foto lajme
292
0
sample-ad

Këto krijesa, të ngjashme me kandilët, janë kaq të bukura.

Megjithatë notarët dhe ata që bëjnë sërf ruhen shumë prej tyre, pasi pickimet e tyre janë të tmerrshme.

Por një fotograf ka sfiduar frikën për të fiksuar këto foto thjesht fantastike.

Matthew Smith thotë se këto krijesa, që quhen ndryshe edhe ‘poçat blu’, janë si alienë

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three + twenty =