Prifti katolik vdes për 48 minuta, zgjohet duke pretenduar se Perëndia është femër

Kryesore
304
0
sample-ad
Berlin Germany Church People Priests Decorative

Një prifti 71-vjeçar, John Micheal O’Neal pretendon se ishte në Parajsë ku njohu “Perëndinë” të cilin e përshkruan si figurë të ngrohtë e të këndshme nëne.

Pas sulmit në zemër që ndodhi më 29 janar, priftin katolik nga Massachusetts e dërguan shpejtë në spital ku u shpall klinikisht i vdekur.

Mjekët mrekullisht e kanë kthyer sërisht në jetë, pasi ishte shpallur zyrtarisht i vdekur për 48 minuta. Ata besonin se ka përjetuar dëme të trurit, por ai u kthye i vetëdijshëm për çdo gjë vetëm pas 48 minutash.

Ai e përshkroi përvojën e tij jashtë trupit duke thënë se në Parajsë takoi “Perëndeshën”.

Prania e saj ishte aq e këndshme dhe inkurajuese; kishte zë të butë dhe qetësues”, tha ai, duke shtuar se nuk ka asnjë problem për të që “Zoti është femër” sepse “ajo është gjithçka për të cilën ka shpresuar, madje edhe më shumë”.

Doctors at the Massachussetts General Hospital say that Father O’neal is extremely lucky to be alive, while he is convinced that it is God who sent him back to tell the world who “she” really is.

Sipas tij, ai do të përhap zërin për “Nënën e Shenjtë” pa marrë parasysh se çfarë mendojnë për këtë kolegët e tij. John Micheal O’Neal, pohoi se e njohu “Perëndeshën”, duke rrënuar pretendimet e Kishës katolike se Perëndia është mashkull.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

3 + 2 =