Prindër me ngjyrë, lindën fëmijën e bardhë

Histori te rralla
275
0
sample-ad

Kur Angela Ihegboro e pa vajzën e saj të porsalindur, ajo mbeti pa fjalë.
Ajo është një fëmijë mrekulli“, tha nëna 35-vjeçare. Por ende, ajo nuk arrin ta besoj atë që ndodhi.Ajo se çfarë ndodhi është se fëmija Nmachi e sapolindur është një, babi me sy blu, flokëverdhë e bardhë dhe ajo që të çudit me shumë është fakti se u lind nga dy prindër me ngjyrë, që janë emigrantë nigeriane në Londrër.

“Gjëja e parë që thashë ishte:” Çfarë ndodhi? ‘”, tha babai i bebes Ben Ihegboro.
Ai filloi me shpejtësi për të larguar çdo spekulim.
Sigurisht vajza është e imja. Gruaja ime është e drejtë me mua“, tha 44-vjeçari këshilltar klient-shërbim.

Ekspertët Gjenetikë nuk besojnë në mrekullitë, por ata nuk kanë pasur ndonjë përgjigje të thjeshtë ndaj misterit të fëmijës Nmachi. Në vend të kësaj, ata ofruan tri teori:
Ajo është rezultat i një mutacioni të një geni unike të saj. Ndërsa mjekët kanë thënë Nmachi nuk është një albino plotë, ose mungon në të gjitha pigment, ata shtojnë se për fëmijën mund të ketë disa lloj versionesh të gjendjes gjenetik – dhe që lëkura e saj të mund të errësohet me kalimin e kohës.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

fifteen − four =