EDHE PSE KANE KALUAR MUAJ RRËNOJAT E LËNA NGA INUK ENDE NUK JANË PASTRUAR?!

KryesorePertej Fasades
251
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Rrënojat e aksionit shkatërrues të ndërtimeve pa leje nga INUK-u  vazhdojnë të gjenden ende si gërmadha nëpër ambientet publike, megjithëse nga dita e shkatërrimit ka kaluar më shumë se një muaj dhe ligjërisht mbeturinat duheshin pastruar, nga subjektet qe i kanë ngritur. Por,

Por çduhet të ndodhë nëse këto subjekte nuk i binden ligjit, sikurse edhe ka ndodhur? Dhe kush duhet ti detyrojë këto subjekte të respektojnë ligjin e ligjet në fuqi? Në Bashkinë e kryeqytetit thonë se detyrimin e ka INUK-u, që është edhe institucioni që ka realizuar prishjen, ndërkohë që nga INUK fajësojnë Policinë bashkiake që nuk i detyron ish pronarët e tyre ta kthejnë në origjinë territorin që kishin zaptuar në rrugë antiligjore. Ndiqni foto ekskluzive të shtypi.net.[/vc_column_text][vc_single_image image=”13028″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13023″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13022″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13025″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13032″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13024″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13036″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 + nineteen =