Nderimi i viktimave e riktheu Parisin në kryeqytetin e botës (ndiqni fotot brilante)

AktualitetKryesore
323
0
sample-ad

“Marshimi i bardhë”, i  mbajtur ditën e sotme nëpër sheshet dhe rrugët e kryeqytetit francez, me më shumë se një million pjesëmarrësit e ardhur nga e gjithë bota, e ka shndërruar Parisin në kryeqytetin e botës. Një përcaktim ky i bërë prej Presidentit aktual francez Francois Holland, gjatë fjalimit të mbajtur në sheshin “Republika”.

Marshimi u bë për të nderuar dymbëdhjetë viktimat e ngjarjes kriminale ne redaksinë e revistës satirike “Charlie Hebdo” dhe pesë të tjerët e mëpastajtë, por dhe kundër terrorizmit që shpërtheu këtë fillimjavë në Francë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × four =