Disa sugjerime që nuk duhet të lini pa i bërë në 2015-tën

Tendence
771
0
sample-ad

Po mendoni që gjatë vitit që porsa ka ardhur të bëni disa ndryshime? Nëse nuk keni ndonjë ide, portali britanik “Metro” iu sugjeron se çfarë mund të bëni gjatë 2015.

Ja disa sugjerime:

1­ Dhuroni gjak

Shpëtoni jetën e dikujt tjetër duke dhuruar gjak në 2015­ën. Bën mire edhe për shëndetin tuaj.

2­ Ndihmoni një të moshuar

Nëse komshinjtë tuaj janë të moshuar përpiquni t’i ofroni ndihmë herë pas here. Ata do ndihen të lumtur, por edhe ju do ndjeni se keni bërë një gjest për tu vlerësuar.

3­ Luani një lotari

Nëse prej kohësh luani të njëjtën lotari dhe nuk keni pasur fat, mundohuni të provoni një lloj tjetër. Ndoshta do të keni më shumë fat në të.

4­ Dhuroni para për bamirësi

Askush nuk do të vërë re shumën që do të ofroni përpara gjestit tuaj.

5­ Bëhuni më i sjellshëm

Ju mund të jeni të sjellshëm, por tentoni të jeni edhe më shumë, do të ndiheni më mirë.

6­ Ndihmoni një grup të rinjsh

Ju mund të bëheni vullnetarë së bashku me një grup të rinjsh. Pavarësisht moshës, vullnetarizimi është gjithmonë në “modë”.

7­ Bëni disa ndryshime në jetën tuaj

Provoni diçka që nuk e keni provuar më parë. P.sh. të bëheni vegjetarian.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 − one =