NE ELBASAN, FESTA FUNDVJETORE E UNIONIT TË GAZETARËVE ZBULON DASMËN

AktualitetKryesore
227
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Muzikë, ndarje diplomash e çertifikatash dhe në kulm dasma e zbuluar beftas. Në mbyllje një torte me mbishkrimin “Unioni i Gazetarë të Shqipërisë”, kanë qenë të rejat e aktivitetit që UGSH organizoi në lokalin “Natyra e Qetë”, të Elbasanit. Ndiqni fotot  e fshehta eklskluzive…

Ka nisur si një festë fundviti për të përfunduar  si një dasmë e vërtetë aktiviteti i përvitshëm i Uninionit të Gazetarëve Shqiptarë, me homologun e tij të qytetit të Elbasanit.

Ka nisur me këngë e muzikë tradicionale të trevës së Elbasanit, ka vazhduar me ceremoninë zyrtare të ndarjes së diplomave e çertifikatave për gazetarët më të shquar të vitit 2014 dhe, pasi kryetari i degës së UGSH-së së Elbasanit, Besim Dybeli, ka njoftuar surprizën e mbajtur të fshehtë deri në atë çast, domethënë se  Endri SHEHU dhe Hysiana AGARI dëshironin ta shpallnin festën e këtij fundvitit të UGSH si ceremoni të dasmës së tyre, festa ka hyrë në hullinë e një dasme të vërtetë. Me më shumë gaz e hare, me më shumë dolli, por edhe duke respektuar ritin dasmor të patezimit, nga dy priftërinj të improvizuar, si dhe të hedhjes së parave për çiftin.

Muzikë, ndarje diplomash e çertifikatash dhe në kulm dasma e shpallur beftas. Në mbyllje një torte me mbishkrimin “Unioni i Gazetarë të Shqipërisë”, kanë qenë të rejat e aktivitetit që UGSH organizoi mbrëmjen e djeshme ne lokalin “Natyra e Qetë”, të qytetit të Elbasanit.

Ndiqeni atë nëpërmjet fotove të mëposhtëme të realizuara nga aparati i gazetarëve të “shtypi.net”.[/vc_column_text][vc_single_image image=”16099″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16122″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16111″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16123″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16112″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16125″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16118″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16124″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16120″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16119″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16116″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16117″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16115″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16127″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16131″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16129″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16128″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16108″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16109″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16107″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16110″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16105″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16104″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16103″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16102″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16098″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16097″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”16106″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

19 − seven =