Lumi Gjanica vazhdon të shkaktoj përmbytje të banesave dhe magazinave

Aktualitet
409
0
sample-ad

Nga shirat e dendur që kanë rënë ditët e fundit kanë fryrë shumë edhe lumin Gjanica në Fier, i cili ka dalë nga shtrati.

Për pasojë janë përmbytur zyrat e Ujësjellës Kanalizimeve në Fier, magazinat, disa lokale dhe disa banesa.

Punonjësit e UKT-së po punojnë për të nxjerrë ujin nga zyrat, ndërkohë që flitet për dëme të konsiderueshme.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

17 + 20 =