Njihuni me femrën më elastike në botë

Kuriozitete
799
0
sample-ad

Jo shpesh kemi dëgjuar për akrobatet që mund të transformojnë trupin e tyre në mënyra të ndryshme, duke u cilësuar si femra shumë elastike. E ngjashme është rusja 28 vjeçe Julia Guenthel e njohur si Zlata, kjo vajzë është shumë elastike dhe mund të transformojnë trupin e saj në shumë mënyra të ndryshme.

Zlata këtë aftësi e mori në cirkun për akrobacione qysh në moshën 4 vjeçe, kur edhe i pëlqeu shumë ky fenomen. E duke ju falënderuar punës së pa lodhshme të saj dhe aftësisë e bëri që kjo të jetë femra me elastike në botë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

fifteen − seven =