Krujë, rilidhën energjinë pa e paguar, arrestohen 11 banorë

Aktualitet
375
0
sample-ad

Policia e Krujës ka arrestuar 11 banorë të një pallati, pasi kishin rilidhur energjinë elektrike në mënyrë të paligjshme.

Shkak ky  pasi një javë më parë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ua kishte ndërprerë energjinë banorëve të pallatit për vjedhje dhe u kishte lënë një afat kohor për të paguar gjobën, si masë ndëshkuese që u vu ndaj tyre.

Të arrestuarit:

1-Shpëtim Bami, 63 vjeç
2-Xhemal Caca, 56 vjeç
3-Lulzim Pengili, 43 vjeç
4-Shkëlzen Shullazi, 39 vjeç
5-Kujtim Laçi, 23 vjeç
6-Mehdi Dallaku, 59 vjeç
7-Bujar Ternova, 64 vjeç
8-Hysen Bega, 54 vjeç
9-Petrit Shullazi, 45 vjeç
10-Perlat Merlika, 34 vjeç
11-Halil Cara, 54 vjeç

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eleven − two =