Si mund të mbroni duart nga i ftohti

Shendeti
296
0
sample-ad

I ftohti i stinës së dimrit shpesh shkakton probleme të shumta për lëkurën, sidomos për duart të cilat janë në kontakt të drejtpërdrejtë me të. Efektet e të ftohtit kërkojnë kujdes nga ana jonë, për të mbrojtur lëkurën e duarve duhet të përdorim kremra të nevojshëm mbrojtës dhe zbutës. Mund të hedhësh pak nga kremi në pëllëmbën e dorës dhe në formë masazhi e përhap në të gjithë sipërfaqen duke bërë që ato të jenë të mbrojtura nga kontakti me të ftohtin.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen + twelve =