Çuditë seksuale nëpër Botë

Kuriozitete
357
0
sample-ad

Në ditët e sotme jemi mësuar të shohim çdo gjë dhe nevojën e vazhdueshme për të eksperimentuar gjithmonë diçka të re dhe shpesh të çoroditur. Kjo është shenjë e një shoqërie në transformim të shpejtë dhe të egër. Nuk ka fushë të informacionit që të mbetet e përjashtuar nga çuditë seksuale që dëgjojmë çdo ditë në programet televizive argëtuese, në internet, apo në shtypin e përditshëm.

Por sot nuk duam të diskutojmë mbi ligjshmërinë e zakoneve dhe traditave të caktuara, duam t’ju tregojmë shkurtimisht 10 çuditë nga pjesë të ndryshme të globit. Duam t’ju lëmë të habitur, të tronditur, të prekur, por me një buzëqeshje ose me një pikëpyetje gjigante të stampuar në fytyrën tuaj!

1. Në Liban, burri lejohet ligjërisht të këtë marrëdhënie seksuale me kafshët, me kusht që kafshët të jenë të gjinisë femërore. Të pasurit marrëdhënie seksuale me një kafshë të seksit mashkull, dënohet me dënimin me vdekje.

2. Në Bahrein, një doktor mashkull ligjërisht mund të ekzaminojë organet gjenitale të femrës, por nuk mund t’i vëzhgojë drejtpërdrejt vizitës, mund të shoh vetëm reflektimin e tyre në një pasqyre.

3. Myslimaneve, u ndalohet të shikojnë organet gjenitale të një kufome. Ligji vlen edhe për varrmihësit, për këtë gjë organi seksual i të vdekurit duhet të jetë i mbuluar me një leckë.

4. Në Indonezi, dënimi për masturbimin është prerja e kokës.

5. Në Guam, ka meshkuj për të cilët puna është kryesisht bredhja e fshatrave dhe të përdhunojnë vajza të reja të virgjëra. Këta individë paguhen nga meshkuj të tjerë që duan me vonë të martohen me vajzën e zgjedhur. E gjithë kjo vjen sepse sipas ligjit Guan ndalon qartë martesën për virgjëreshat.

6. Në Hong Kong, gruaja e tradhtuar ka të drejte ligjore për të vrarë burrin e saj kurorëshkelës por mund të bëjë gjestin vetëm me duar të zhveshura. Ndërsa dashnorja e burrit të saj mund të vritet në çdo mënyrë edhe në atë më barbare.

7. Ne Liverpool, lejohen shitëset topless por vetëm në dyqanet e peshqve tropikal.

8. Ne Cali, Kolumbi, gruaja mund të kryejë marrëdhënie seksuale vetëm me burrin e saj dhe herën e pare që ndodh, nena e vajzës duhet të jetë e pranishme dhe dëshmitare e aktit.

9. Në Santa Kruz, Bolivi, është e paligjshme për një burrë të kryej marrëdhënie seksuale me një grua dhe me motrën e saj në të njëjtën kohë.

10. Në Maryland, është e paligjshme për të shitur prezervativë në distributoret automatike me përjashtime në makineritë në afërsi të vendeve ku shiten pije alkoolike për konsum në atë vend.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nine + nine =