Veshjet e përditshme më të mirat për 2014

Tendence
1K
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”15712″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Në këto foto që kemi përzgjedhur është dhënë një set me veshjet e përditshme më të mira për vitin 2014. Vëmë re se pjesë e këtyre veshjeve janë modele dhe stile të ndryshme, gjithashtu nuk mungon as larmishmëria e ngjyrave. Xhinset, atletet, palltot e leshta, fustanet me copë të hollë të gjitha veshje që kanë qenë trendi për vitin 2014. Ngjyra mbizotëruese nëpër këto veshje duket se është e zeza.[/vc_column_text][vc_single_image image=”15713″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15714″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15717″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15718″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15719″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15720″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15721″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15722″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15723″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15724″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15725″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15726″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15727″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × five =