Super vetura Chrysler 300 dhe 300S

Auto
361
0
sample-ad

Chrysler i ri 300 është rafinuar, modernizuar dhe më i shquar se ajo që ka qenë në vitet e me hershme. Kjo veturë në shikim të parë duket si ajo e para, me pak ndryshime te dritat mbrapa dhe të reja LED. Ndryshimet e jashtme janë të kufizuara deri në skajet përparme dhe të prapme, në ndjekje të asaj që ekipi i projektimit e quan “styling trashëgimi”.

Dizajnerët e Chrysler 300 në brendin e tij kanë vendosur më shume kontrast, edhe pse kjo nuk është aq shumë një kontrast i ngjyrës ose materiale, më saktë ky është kontrasti i elementeve klasike të projektimit dhe emërimet me fiksim modern.

Tani kjo makinë ka plotë ngjyra në elektro instrumentet dhe një ekran prej 8.5 inch, ndërsa ulëset janë prej lëkure. Korporatave Chrysler-it ka në dispozicion dy lloje të motorit V6 dhe V8, motori V6 3.6 litër ka 292 kuaj-fuqi ndërsa ai V8 Hemi ka 363 kuaj-fuqi. Lajmi më i madh është se janë bërë ndryshime në marshin prej tetë shpejtësi automatike, i cili do të jetë në të gjitha modelet e Chrysler 300 dhe 300s.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 − twelve =