Modelet e flokëve për 2014

Tendence
781
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”15487″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Modelet e theshta të flokëve kanë qenë më të preferuart për vitin 2014. Njerëzit e botës së artit dhe në evenimentet më të rëndësishme të karrierës së tyre. kemi vëmë re se janë dukur me modele shumë të thjeshta flokësh. Modelet e flokëve më në modë për 2014 ishin kryesisht bishtaleci i gjatë, kapje e thjeshtë anësore, kurora rreth flokëve, flokët drejt etj.[/vc_column_text][vc_single_image image=”15488″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15489″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15490″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15491″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15492″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15493″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15494″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

4 + 20 =