Xhuvani kërkon gjykim të shkurtuar, pranon vrasjen e 4-fishtë

Aktualitet
323
0
sample-ad

Në seancën gjyqësore, ndaj Kostandin Xhuvanit, i akuzuar për vrasjen e 4 personave në lokalin e natës “Ante Grand”, ka pranuar fajësinë duke kërkuar gjykim të shkurtuar. Kostandin Xhuvani ka pranuar akuzat e Prokurorisë, “Vrasja në rrethana të tjera cilësuese” dhe “Mbajtje pa leje të armëve dhe municionit luftarak” dhe ka kërkuar gjykim të shkurtuar.

Ndërkohë që seanca ku do të vendoset për kërkesën e 25-vjeçarit është vendosur të mbahet më 15 janar.

Kostandin Xhuvani akuzohet për vrasjen e katër personave në lokalin “Ante Grand” në Tiranë më 4 nëntor. Viktimat e masakrës ishin: Edison Jaho, Enea Xhaj, Arbër Demiraj dhe një shtetas italian, Giampaolo Azzolo.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × 1 =