Artistja me fantazi të shfrenuar

Tendence
205
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”15323″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Specialiteti i saj ka të bëjë me artin me anë të makiazhit, dhe duhet thënë se e bën shumë mirë.

Joyce Spakman nga Hollanda ka si hobi transformimin e fytyrës së njerëzve dhe ka arritur të realizojë disa kryevepra.

Ajo gjithashtu ka dëshirë që të eksperimentojë. “Asgjë nuk mund të jetë e shumë ekstreme për mua, më pëlqen të rrezikoj”, ka thënë Spakman.

Ja disa prej veprave të saj më interesante.[/vc_column_text][vc_single_image image=”15324″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15325″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15326″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15328″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15329″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15331″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15332″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15333″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”15334″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

4 × three =