Përtej stilit të rrugës, parada e metrove

Stili i jetesTendence
168
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vajzat kur duan të informohen për trendet e reja nga moda i hedhin sytë kryesisht nga sfilatat e ndryshme të firmave më në zë, por ka dhe nga ato syresh që mjafton të dalin një pasdite në qytet për të marrë gjithë vibracionet e fundit të modes, madje janë dhe stilistët vetë ata që inspirohen nga stili i rrugës sigurisht në qytete të mëdha e të zhvilluara ku njerëzit nuk kanë kompleksin për të shprehur veten në forma nga më të çuditshmet.

Ne kësaj rradhe nuk ju kemi sjellë stilin e rrugës, por kemi shkuar përtej (me plotëkuptimin e fjalës), më poshtë keni një përmbledhje fotosh të shkrepura në metrotë e New York-ut që pasqyrojnë më së miri mënyrën e guximshme të të veshurit, larmirshmërinë e stileve e thyerjet e mëdha të ngjyrave.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14868″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14867″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14871″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14870″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14872″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14873″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”14874″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen − 3 =