Brazil, policia detyron shitësit e drogës që të puthen, ose do futen në burg dhe do pëdhunohen

Histori te rralla
280
0
sample-ad

Policia braziliane shpesh është temë e kritikave të mediave lokale, sidomos, kur bëhet fjalë për brutalitetin dhe vrasjen që kryhen.

Në një video policia shihet duke arrestuar dy tregtarë droge, të cilët supozohet se janë më të rinj se 18 vjet.
Ligji është i tillë, që thotë se për miturit që kapen duke e shkelur atë, duhet t’u jepet një dënim më i butë.

Policët kanë kapur dy të rinj me një sasi të madhe drogë, në Sao Paulo, ku filluan të kërcënohen duke iu rrëfyer se si do të përdhunohen në burg, ndërsa për këtë shkak, ata i detyrojnë që të praktikojnë këtë marrëdhënie para se të përfundojnë prapa hekurave.

Fillimisht i detyruan që të puthen publikisht këta dy adoleshentë, por, si duket policët nuk u bindën me puthjen e tyre, dhe i detyruan që ta përsëritin disa herë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

4 × 1 =