Mund të kurojmë fytin me limon

Shendeti
406
0
sample-ad

Në këtë stinë të ftohtë të gjithë mund të kemi probleme me fytin, por jo gjithmonë është e nevojshme që të përdorim ilaçe. Ekziston një recetë e cila ndihmon për të kuruar acarimin e fytit dhe të mukozës së gojës, përdoret me efekt shumë të mirë receta që shërben si kura.

Ujë me limon merret një kokërr limoni dhe shtrydhet lëngu i tij në një gotë. Ai pihet menjëherë, i ngrohtë dhe 2-3 orë para buke.

Limoni ka gjetur përdorim të gjërë kundër acarimit ose qelbëzimit të bajameve. Për këtë të gjithë ato që kanë probleme këshillohet të merret një kokërr limoni me madhësi mesatare. Ajo pritet në mes në drejtim të gjerësisë dhe të dy gjysmat e saj vendosen në një pjatë mbi zjarr derisa të ngrohet lëngu që përmbajnë. Pastaj, dy gjysmat, pasi janë ngrohur, vendosen mbi bajame, lidhen me fashë dhe lihen aty derisa të ftohen, veprim ky që përsëritet 2-3 ditë para gjumit.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three + seventeen =