Fotografi të jashtëzakonshme nga lufta kundër talebanëve në Afganistan

Foto lajme
366
0
sample-ad

Konflikti më i ashpër dhe më i gjatë për ushtrinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është ai i Aganistanit. Shumë marinsa të vendeve aleate kanë humbur jetën në këto luftime. Një gjë të till askush nuk do ta donte, ku edhe vëtë amerikanët në qoftëse do ta kishin menduar dy herë ndërhyjen në këtë provincë nuk do të kishin guxuar.

Ajo që e bënë më tragjike këtë mision të pamundur është bilanci negativ i humbjeve nga radhët e ushtarëve të tyre dhe kostot miliarda dollarë që kjo luftë ka pasur për Shtëpin e Bardh dhe për shtetet e tjera aleate të cilët i janë bashkuar luftës kundër terorizmit.

Një cop të kësaj lufte agjencia e lajmeve Reuters e sjellë nëpërmjet fotografive të shkrepura në çaste të ndryshme nga foto-reporterët e saj në terenin e vështir të Afganistanit.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 + 8 =