Janë ushtarë të Armatës Popullore Çlirimtare të Kinës, shihni çbëjnë në temperaturën -30 gradë

Histori te rralla
290
0
sample-ad

Këta ushtarë të gjorë të Armatës Popullore Çlirimtare të Kinës ishin të detyruar për të kryer seancën e tyre të përditshme të trajnimit gjatë të martës së 16 dhjetorit pavarësisht temepratura ekstremisht të ulëta -30 gradë Celsius.

Ajri ishte aq i ftohtë, sa puhiza e e acartë e borës dhe ngricës u kishte mbiksur qerpikët me sytë, mbuluar supet dhe kapelet.

Ushtarët nga batalioni i rojeve të kufirit janë pjesë e forcës më të madhe ushtarake në botë, me më shumë se 2.2 milion personel, e barabartë me 0.18% të numrit të përgjithshëm të popullësisë në vend.

Në nëntor, Kina dërgoi një njësi të PPSH për të ndihmuar në luftën kudnër sëmundjes vdekjeprurëse të Ebolas në Liberi në përgjigje të thirrjes së OKB-së në përpjekjen e përbashkët globale për të luftuar virusin në Afrikën Perëndimore.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

thirteen − 2 =