Range Rover "Evoque" mposht "BMW-X4"

Auto
1.1K
0
sample-ad

Land Rover dhe Range Rover Evoque tani është rifreskuar me një stil të ri duke mposhtur BMW X4 për bukurin që mbante, tani Evoque është një model shumë tërheqës.

Evoque ka bërë disa ndryshime mekanike për vitin 2014. Një marsh me nëntë shpejtësi automatike, zëvendësoi të vjetrin prej gjashtë shpejtësi si e vetmja që ishte në dispozicion.

Brendia e Evoque është kompakt, mirë e rregulluar, me një hapësirë të madhe në dispozicion. Vendet e para janë të bollshme dhe të rehatshme, vendet e pasme janë pak të forta, por ende të përshtatshme për të rriturit. Çmimi fillestar i Land Rover Range Rover Evoque do të fillojë nga 41 mijë dollarë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × five =