Në bazë të tonalitetit të lëkurës mund të zgjedhin ngjyrën

Tendence
379
0
sample-ad

Keni menduar ndojëherë se kush ngjyrë e veshjeve tuaja do të përshtatej mësë miri me lëkurën tuaj. Nëse ende nuk e dini një gjë të tillë, mjafton të shikoni me vemëndje fotot në fjalë dhe të gjeni dhe ju kush ngjyrë ju shkon më tepër me ngjyrën e lëkurës tuaj. Personazhet që janë përzgjedhur janë nga bota e show-bizit, e ndërsa janë fotografuar në evente të ndryshme.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

six + 4 =