Veshje të mrekullueshme për qenin tuaj

Tendence
1.9K
0
sample-ad

Dhembshuria që Anthony Rubio kishte për kafshët bëri që ai të shndërrohej në një nga modeluesit më të mirë të veshjeve për qen. Rubio para dhjetë vitesh gjeti një qen të vogël të racës Chihuahua të lidhur me një zinxhir në rrugë, dhe nga keqardhja e mori në shtëpi dhe e quajti Bandit.

Banditi ishte një qen që i pëlqente shumë të vishte rroba dhe Rubio i modelonte lloje të ndryshme veshjesh. Rubio i modeloi një kostum qenit të tij për festën e Hallouinit dhe fitoi një konkurs, dhe fotoja e qenit të tij doli në faqen e parë të gazetave.

Që prej asaj dite ai nisi krijimin e firmës së tij e cila u quajt “Pet Couturier”.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nine + sixteen =