Rolls Royce e veshur me kadife

Auto
356
0
sample-ad

Zakonisht ata që kanë shumë para dhe makina luksoze, nuk kanë frikë që të eksperimentojnë. Kështu ka bërë dhe pronari i makinës Rolls Royce, vlera e së cilës shkon në 300 mijë sterlina.

Ai ka shpenzuar edhe mijëra të tjera për ta veshur makinën me kadife.
Mendohet se një veshje e tillë zgjat për të paktën tre vjet.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × 3 =