Si mund të vishemi me stil në zyrë

Tendence
1.4K
0
sample-ad

Janë veshje tipike të punës së zyrës, ndonëse fotot janë bërë në rrugë. Kanë stil, modele dhe ngjyra të larmishme. Veten mund ta gjesh në shumë prej tyre, por janë veshje që, në fakt, të bëjnë të ndihesh rehat në vendin e punës. Nga fustanet dhe pulovrat super të lëmuara, deri tek ato më të rëndat, nga veshjet klasike me ngjyra të errëta, deri tek ngjyrat e mrekullueshme me kombinime të pafundme.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

17 − three =