Përveç atij, "Asit spathi" të PD-së, kush ka guxim ta shofi Gridën në sy

Kryesore
358
0
sample-ad

Kjo është një foto emblematike.

Ndërsa Grida ka tentuar të sfidojë femrat e PD-së, si një “Kim Kardashian”, me streçe që i ekspozojnë format e të pasmeve, të gjithë drejtuesit e PD, dhe sidomos gratë e PD-ës, kanë shmangur vështrimin nga ajo.

Basha e mban kokën ulur nga sikleti, Jozefina shikon nga krahu i majtë, gruaja e Bashës shikon nga e djathta dhe Edmond Spaho diku nga fundi i sallës….

Por ai, Doktori e shikon drejt e në sy.

Dhe Grida po ashtu.

Duket se të dy frymëzojnë njëri- tjetrin.

Lidhja e tyre është më shumë se politike.

Doktori është frymëzuesi i saj dhe në takimet e gjata në zyrën e tij dhe në telefonatat pa fund, dhe poezitë rusisht që i reciton.

Aq shumë, sa Luli ka vërtet arsye të mbajë sytë ulur.

Ajo ka bekimin e tij dhe ndjehet gjithë pushtet.

/tema.net/

Facebook Comments

POST A COMMENT.

twelve − 10 =