Pezullohen punimet e HEC-eve në Pukë, prishën zonën e pyllëzuar

Aktualitet
379
0
sample-ad

Dy kompani të cilat po kryenin piunime për ndërtimin e veprave hidrike në HEC-et e Lumziut dhe të Kabashit, janë bllokuar pasi prishën zonën e pyllzuar në rrethin e Pukës.

Mungesa e Raporteve Teknike, është ky dokumenti që ka të bëjë me prishjen dhe rehabilitimin e zonës së pyllëzuar ku po kryhen punimet, që i ka kushtuar pezullimin e punimeve këtyre kompanive.

Ka qënë shërbimi Pyjor në Pukë që konfirmoi pezullimin e këtyre punimeve dhe paralajmëroi ndëshkime të tjera nëse kompanitë që ndërtojnë hidrocentralin e Lumziut dhe atë të Kabashit vijojnë punën.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

7 + 15 =