Mercedes-Benz C class sedan

Auto
247
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”13687″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Në vitin 2015 Mercedes-Benz C-Class ka bërë dizajnin më të ri të veturës që të jetë një markë luksi. Kjo makinë ka një teknologji shumë të avancuar në këtë makinë.

Gjeja e parë që ju do të shihni në makinën Mercedes-Benz C-Class është pamja e jashtme goditëse.

Së pari C-Class vjen me një motor 2.0 turbo prej 241 kuaj-fuqi, pastaj në gushtin vitit 2015 C-Class do të fillojë në vetëm dy forma, C300 dhe C400, të dyja vijnë me standarde 4Matic.

Një veçori e re në C-Class është brendia e saj, i cili është kreu i klasës në drejtim të stilit dhe sofistikimit. Sistemi i ri me prekje të kontrolluara, ndërsa ulëset dhe pajisjet tjera janë prej luksi.

Çmimi fillestar i këtij modeli C-Class Sedan fillon prej 35.712 dollarë.[/vc_column_text][vc_single_image image=”13688″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13689″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13690″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13691″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13692″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13694″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13695″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13696″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13697″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × 1 =