Dhuratat e çuditshme për Krishtlindje

Tendence
1.1K
0
sample-ad

Çudira në këtë periudhë shihen shumë. Këtu ju sugjerojmë disa nga dhuratat më të çuditshme në temën e gatimit dhe i ka kërkuar përdoruesve të tyre për t’i votuar. Ja klasifikimi i sapunëve që duken si biskota, apo krevati në formë hamburgeri. Kënaquni me idetë e çuditshme.

Hapësi i petëve me formë macesh

Peshk plastik për të verdhën e vezës

Sapunë në formë biskote

Krevat si hamburger

Krevat si pica

Çadër kampi si shalqi

Ambazhurë si akullore

Filxhan kafeje, me vend për biskota

Facebook Comments

POST A COMMENT.

fifteen − 8 =