UGSH lajmëron mbylljen e konkursit "Vangjush Gambeta" dhe shpalljen e fituesve në 16 dhjetor

EkonomiKryesore
387
0
sample-ad

Zyra e shtypit e Unionit të Gazetarëve Shqiptarë (UGSH), ka njoftuar shtyrjen e dates së dorëzimit të materialeve për të gjithë ata gazetarë që dëshirojnë të marrin pjesë ne konkursin e përvitshëm “Vangjush Gambeta”, të organizuar nga UGSH dhe kompania “JTI”,

për materialin më të mire gazetaresk me temë ekonomike, në median e shkruar dhe atë radiotelevizive.

Për ti dhënë mundësi pjesëmarrësve të vonuar UGSH njofton se afati i dorëzimit të materialeve, pranë UGSH-së (Instituti i Medias), shtyhet deri në datën 14 dhjetor 2014, ndërkohë që ceremonia e ndarjes së çmimeve do të organizohet në paraditen e dates 16 dhjetor 2014, në ambientet e Hotel “Tirana International”.

Jeni të mirëpritur !

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eleven + 19 =